O nas

ZDRAVJE JE LE 1.

ZATO JE TU DOKTOR 1A.

Ocenjujemo zadovoljstvo pacientov!

Delujemo na osnovi zanesljivih virov, s katerimi ponujamo edinstveno platformo s strokovnimi informacijami in objektivnimi podatki glede dejanskega zadovoljstva pacientov med ponudniki. Priporočamo le izbrane zdravnike in ustanove, pri katerih je naša raziskovalna skupina preverila zadovoljstvo pacientov in izpolnjujejo kriterije Doktor 1A. Zdravstvene ustanove si želijo sodelovanja z Doktor 1A, saj ocenjujemo zadovoljstvo njihovih pacientov. V interesu jim je, da imajo čim večjo statistiko zadovoljstva pacientov. V poplavi ponudnikov zdravstvenih storitev se izgubljajo ključne informacije, pomembne za vaše zdravje. Pomagamo vam pri pomembnih odločitvah glede izbire ustreznega zdravnika in zdravstvene ustanove za vaše zdravljenje, zdravstveni ali estetski poseg. Pri Doktor 1A vam uredimo pregled v najkrajšem možnem času in nudimo ekskluzivne prednosti.

Smo PRVA zdravstvena agencija, ki pomaga pacientu najti zanj najboljšo samoplačniško zdravstveno ustanovo. Pacientom predstavimo primerjalno tabelo ponudnikov z njihovimi cenami, ki so aktualne na trgu. Pri izboru klinike svetujemo na podlagi zadovoljstva pacientov ter omogočamo brezplačne preglede. Vsem pacientom, ki se na prvi pregled naročijo preko Doktor 1A, nudimo ekskluzivne popuste pri posameznih zdravstvenih ponudnikih.

Pri Doktor 1A pridobivamo informacije na podlagi statističnih podatkov o zadovoljstvu pacientov po posegu, pri posameznih ponudnikih. Z raziskovalno skupino Doktor 1A zbiramo pisna mnenja pacientov (ankete s sledljivostjo pacientov) ter tako beležimo statistiko zadovoljstva, katero potem predstavljamo novim potencialnim pacientom. Opravimo tudi več klicev tedensko, kjer v pogovoru s strankami pridobivamo dodatne informacije o njihovih izkušnjah, zadovoljstvu in cenah med različnimi zdravstvenimi posegi. Sodelujemo le z zdravstvenimi ustanovami, ki ustrezajo kriterijem zadovoljstva pacientov Doktor 1A. Zato je zdravstvena ustanova, ki jo priporočamo pri Doktor 1A preverjena izbira.

  • raziskujemo zadovoljstvo pacientov, ki so poseg že opravili pri Doktor 1A zdravnikih oz. ponudnikih, ter predstavljamo javnosti točne podatke ocen zadovoljstva pacientov v praksi;
  • pomagamo vam pri izbiri ustreznega ponudnika zdravstvenih storitev;
  • ponudimo vse pomembne informacije za vaš poseg na enem mestu;
  • nudimo informacije o posebnih ugodnostih, cenovnih primerjavah, inovacijah ter možnostih brezplačnih pregledov in svetovanj.

Seznam zajema izbrane zdravnike in zdravstvene ustanove, ki so se s participacijo pri projektu merjenja zadovoljstva pacientov in selektivnem procesu raziskovanja izkazali kot zaupanja vredna ustanova ter ustrezajo kriterijem Doktor 1A. Zdravniki in zdravstvene ustanove se ne morejo uvrstiti na seznam doktorjev, če ne izpolnjujejo kriterijev oz. splošnih pogojev Doktor 1A. Trenutno sodelujemo s 14 očesnimi centri, 17 zobozdravniki in ortodonti, ter 10 estetskimi klinikami.

Pri Doktor 1A vas redno seznanjamo o posebnih ugodnostih zdravstvenih ali estetskih posegov ter inovacijah. Podajamo vam informacije o možnostih brezplačnih pregledov in svetovanj. Nudimo vam ekskluzivne popuste pri posameznih ponudnikih, katere direktno pri njih ni mogoče dobiti. Pacientom, ki se za poseg odločijo preko Doktor 1A in po opravljenem zdravstvenem posegu ali zdravljenju odgovorijo na anketo zadovoljstva, podarimo BON v višini 100€!

Postati št.1 zanesljivi partner pri iskanju in izbiri zdravstvenih storitev v Sloveniji in v Evropi.

O nas 4.11/5 (82.22%) 9 votes