[vc_row][vc_column][vc_column_text el_class=”titleBorder”]

Kdo so preverjeni doktorji in očesne ambulante za LASERSKO ODPRAVO OČESNE DIOPTRIJE?

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”bigP”]Doktor 1A preverja uspešnost po posegih za lasersko operacijo oči. Pridobite ponudbe preverjenih doktorjev oz. očesnih ambulant.[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”bigP”]Pred operacijo vas bo verjetno zanimalo, kako so bili očesni centri uspešni pri operacijah v preteklosti. Mesečno vzpostavljamo kontakte z mnogo strankami, ki so že opravili operacije po različnih metodah in v različnih očesnih centrih. Spremljamo, v katerih očesnih centrih, po operaciji pacienti ne potrebujejo več očal.

Doktor 1A raziskuje uspešnost doktorjav in očesnih ambulant za Vas!

Zdravje je LE ENO, zato je tu Doktor 1A!

Doktor 1A vam pomaga pri pomembnih odločitvah glede izbire ustreznega zdravnika in zdravstvene ustanove za vaše zdravljenje, zdravstveni ali estetski poseg.

Pridobivamo informacije na podlagi temeljitih raziskav in statističnih podatkov o dejanski uspešnosti dosedanjih posegov v posamezni kliniki oz ambulanti. Raziskovalna skupina Doktor 1A naredi tudi več deset tisoč telefonskih klicev letno, kjer v pogovoru s strankami pridobiva dodatne informacije o njihovih izkušnjah in zadovoljstvu z zdravstveno oskrbo.

Zdravniki in zdravstvene ustanove NE MOREJO PLAČATI, da bi se uvrstili na Doktor 1A seznam najboljših zdravnikov in klinik.

Doktor 1A je zanesljivi vir, ki ponuja edinstveno platformo s strokovnimi informacijami in objektivnimi ocenami glede dejanske uspešnosti zdravstvenih ponudnikov pri nas.

Kdo so preverjeni doktorji in očesne ambulante?

Seznam Doktor 1A zajema doktorje in očesne ambulante, ki so se s participacijo pri projektu ocenjevanja in selektivnem procesu raziskovanja prebili naprej ter si s svojo strokovnostjo zagotovili zaupanja vredno ustanovo. Doktor 1A ocenjuje le doktorje, ambulante, klinike in očesne centre, ki se strinjajo s podatki objave o uspešnosti njihovih pacientov. Razpolagamo s preverjenimi informacijami o uspešnosti in neuspešnosti med očesnimi centri.

CENE?
Pri cenovni analizi trga smo odkrili kar 3,3-kratne razlike v ceni za lasersko odpravo dioptrije. Ugotavljamo tudi, da ni nujno, da so uspešnejši očesni centri tudi dražji.

Pošljite eno povpraševanje in prejmite preverjene ponudbe za lasersko odpravo dioptrije na enem mestu!

Prejmite popolnoma brezplačne in tudi neobvezujoče ponudbe, med katerimi lahko izberete sebi najboljšo in najprimernejšo. Tako se boste tudi bolj informirali o sami laserski odpravi dioptrije.

Vse kar je potrebno storiti je to, da vpišite spodnje podatke:[/vc_column_text][vc_separator][vc_tta_tour style=”outline” shape=”round” color=”white” tab_position=”right” active_section=”1″ no_fill_content_area=”true”][vc_tta_section tab_id=”d1aloo1″][contact-form-7 404 "Not Found"][/vc_tta_section][/vc_tta_tour][/vc_column][/vc_row]