Implantati

zobni implantati

Zobni implantati so umetni nadomestki za korenine zoba. Zobni implantati se vgrajujejo v čeljustno kost, pri tem pa služijo kot zamenjava naravne korenine. So najboljša rešitev, ki vam bo omogočila naraven videz in zobe. Njihova prednost se skriva prav v tem, da vam bodo končno spet omogočili, da se boste samozavestno zasmejali, jedli, govorili ter uživali v takšnih in drugačnih vsakodnevnih aktivnostih.

Zobni implantati in njihove prednosti:

Izboljšan videz.

Umeten zob, ki ga dobite z implantacijo, je druga najboljša stvar po naravnih, zdravih zobeh. Videz, občutek in funkcionalnost implantata se lahko primerja z naravnim zobom.

Vzdržljivost.

Zobni implantati so narejeni zato, da trajajo, saj predstavljajo trajno rešitev. Kot primer naj na primer navedemo še dentalne mostove, ki so podprti z zbrušenimi zobmi. Le-ti trajajo le od 7 do 10 let.

Izboljšana samozavest.

Narejeni so zato, da vi lahko uživate v svojem življenju. Ni vam več treba skrivati nasmeha in ostajati doma. Privoščite si športne aktivnosti, zabavo in sproščeno pojejte obrok v družbi.

Naravnost.

S pomočjo zobnih implantatov obdržite svojo naravno obliko obraza in nasmeh.

Izboljšana ustna higiena.

Z njimi zaščitite svoje naravne kosti, saj preprečujejo izgubo ali propadanje dela čeljusti.

Izboljšan govor.

Tudi govor bo bolj sproščen. Če nosite zobno protezo, lahko proces prilagajanja protezi spremljajo problemi pri izgovoru posameznih besed. Tega pri implantatih ni.

Zaščita.

Zobni implantati zaščitijo vaše zdrave zobe, saj preprečujejo premikanje zdravih zob in podobno.

Vas obiski pri zobozdravniku zaradi slabih zob spravljajo v obup? Si tudi vi po tem, ko zlezete z zobozdravniškega stola, rečete, da bi bilo vaše zobe najbolje nadomestiti s protezo? Potem so zobni implantati prava rešitev za vas.

zobni implantati

Res pa je, da sta izdelava protetičnih konstrukcij, ki so podprte z implantati, ter njihovo redno vzdrževanje precej zapletena naloga. Pri tem vam lahko pomaga le izkušen zobozdravnik, specialist, ki bo z vami dobro sodeloval. Za dolgoročen uspeh so namreč pomembni redni kontrolni pregledi, pa tudi ustrezna ustna higiena.

Ste vedeli? Doktor 1A je agencija, ki vam bo priporočila samo vrhunske zobozdravnike, stomatologe ter oralne kirurge, ki si bodo za vas in za vaš problem vzeli dovolj časa ter vam temeljito prisluhnili. Zato bodo redni kontrolni pregledi za vas opravilo, ki ga ne boste čakali s strahom. V večini primerov boste lahko opravili vse storitve na enem mestu, in sicer brez dolgih čakalnih dob ter nadležnega prestavljanja terminov. Uspešno sodelovanje in garancija na uspeh sta zagotovljena!

Na splošno zobni implantati sestojijo iz titanovega sidrišča v obliki vijaka, ki se vgradi v čeljustno kost na mestu, kjer zob manjka. Potem je tu še del, na katerega se nanaša krona, ali most. Kot zanimivost naj napišemo, da ovoj implantata narejen iz biokompatibilnega materiala. Tak ovoj se zraste s kostjo, organizem pa ga ne obravnava kot tujek. Tako zobni vsadek deluje kot naravni zob in popolnoma zamenja vaše manjkajoče zobe, vam pa se povrne samozavest ter izboljša kakovost življenja.

Kdaj pridejo v upoštev zobni implantati?

Ne uporabljajo se le pri izgubi samo enega zoba, temveč tudi v kombinaciji z drugimi zobmi. Tako se na primer podpre krona, zobni most in podobno.

Potrebujete zobne implantate tudi vi?

Iščete primernega zobozdravnika, ki vam bo delo opravil strokovno in brez bolečin? Naj vam pri tem pomaga agencija Doktor 1A! Doktor 1A se lahko pohvali s tem, da ocenjuje zadovoljstvo svojih pacientov. Agencija deluje na osnovi zanesljivih virov ter priporoča izključno izbrane zdravnike ter ustanove. Le-ti morajo ustrezati najstrožjim kriterijem, ki jih postavlja omenjena agencija. Doktor 1A pacientu pomaga, da zase najde najboljšo samoplačniško zdravstveno storitev.

Pošljite nam svoje povpraševanje!

Na osnovi tega vam bomo poslali seznam s kar 10 vrhunskimi zobozdravniki, ki se nahajajo tako v Sloveniji, pa tudi na Hrvaškem. Prepričani ste lahko, da boste pri njih v varnih in zanesljivih rokah, od njih pa boste odšli z novim, bleščečim nasmehom. Ker želimo, da bi bil zobni implantat dostopen prav vsakemu, smo poskrbeli tudi za nižje cene. Zagotovimo vam lahko kar 20 % nižjo ceno, kot bi jo dobili sami, če bi se na specialista v naši ponudbi obrnili direktno.

Še ena posebna prednost. Doktor 1A vam zagotavlja BREZPLAČEN prvi pregled, kjer bodo zobozdravniki pregledali vaša usta in zobe, ter vam strokovno svetovali, katere storitve potrebujete. Za vas si bodo vzeli dovolj časa ter se dogovorili za termin, ki vam bo najbolj ustrezal. Nato pa bodo poskrbeli za to, da bo poseg opravljen na najvišjem nivoju, brez bolečin in kar se da hitro.

Zobni implantati: kako poteka njihova vgradnja?

  1. Pred vgradnjo zobnega implantata je najprej potrebno da opravite celoten pregled in pridobite rentgenski posnetek obeh čeljusti.
  2. Na podlagi rentgenskega posnetka bo zobozdravnik ocenil kakovost kosti ter anatomijo podporne strukture. Naredil bo natančen načrt vrste ter postopka vgradnje implantatov. Pogovorili se boste tako s stomatologom kot tudi oralnim kirurgom.
  3. Zobni implantati se vgradijo pod lokalno anestezijo, in sicer kirurško. Postopek je zelo hitro končan in neboleč. Najprej je potrebno izpuliti zob (če je še v čeljusti) in vgraditi vijak.
  4. Nato sledi obdobje okrevanja, ki traja od 3 do 6 mesecev. V tem času se bo implantat zrasel s kostjo.
  5. Po tej fazi sledi vstavljanje nadgradnje oziroma abutmenta na implantat.
  6. Zadnji korak pa predstavlja postavljanje keramične krone ali mostička.

Še vedno iščete ustreznega specialista?

Doktor 1A – prava pot do ustreznega zobnega implantata!

Naj še enkrat poudarimo vse prednosti, ki vam jih omogoča agencija Doktor 1A:

  • Izbirate lahko med bogato ponudbo zanesljivih in preverjenih slovenskih ter hrvaških ponudnikov zobozdravstvenih storitev.
  • Posebej naj poudarimo še to, da vas čakata BREZPLAČEN prvi pregled ter ekskluziven 20 % popust! Tako vam lahko zagotovimo kar 20 % nižjo ceno, kot bi jo dobili sami, če bi se pri ponudniku naročili direktno.
  • Zagotavljamo vam neboleč poseg.
  • Želite še več? Po opravljeni storitvi izpolnite anketo o zadovoljstvu pacientov ter si prislužite bon v vrednosti 100 € iz ponudbe Doktor 1A!

Pošljite svoje povpraševanje zdaj!

zobni implantati cena

Izpolnite obrazec in prejeli boste 17 neobvezujočih ponudb Doktor 1A zobozdravnikov. 

Ime in priimek (obvezno)

Elektronski naslov (obvezno)

Telefonska številka

Vaše sporočilo

 Strinjam se s splošnimi pogoji. (označite okence)

Leave a Reply

Implantati 2.82/5 (56.36%) 11 votes