fbpx

KAKO POBELITI ZOBE

KAKO POBELITI ZOBE
Zobni vsadki so namenjeni vsem, ki želijo nadomestiti manjkajoči zob
Na spletu je lahko najti precej navodil, kako pobeliti zobe, kako imeti lep nasmeh, beli zobje so za marsikoga neizpolnjena želja. Nasmeh je pol zdravja, na tem mestu pa je potrebno reči, da je lep nasmeh pol zdravja.
Že stari Egipčani so se zavedali, da je lep nasmeh izrednega pomena. Beli zobje so bili torej že pred več kot 3500 leti statusni simbol. V egipčanskem medicinskem priročniku se lahko najde prve recepture za zobne paste. Antični grški zdravnik, Hipokrat, je priporočal uporabo zobnih past, beli zobje so bili med drugim tudi status zdravega človeka. Razvratni stari Rimljani so si pomagali z uporabo soli in mire. Ravno tako so na drugem koncu sveta Kitajci mislili na to, kako pobeliti zobe. Zmešali so sol, mošus in urin. Srednji vek je prinesel preobrazbo (umivanje ni bila sicer prioriteta), a so za lep nasmeh vseeno priporočali uporabo astringentov, abrazivov. Največji napredek se je zgodil v 19. stoletju, ko je ameriški zobozdravnik Willoughby Dayton Miller opisal teorijo nastanka zobne gnilobe. Kako pobeliti zobe, ohraniti let nasmeh in beli zobje so postali prioriteta dentalne industrije po drugi svetovni vojni.
Kako pobeliti zobe? Doktor 1A vam omogoči filmski nasmeh!
Kako pobeliti zobe danes?
Tisti najbolj proaktivni se lotijo domačih zvarkov, mešajo npr. limonin sok in vsestransko uporabno sodo bikarbono. Marsikomu uspe, a postopek je včasih prezamuden, ni učinka, kot bi si želeli. Če se ne želite mučiti z domačimi zvarki, smo tukaj za vas! Kako pobeliti zobe – izveste pri strokovnjaku, estetskemu zobozdravniku.


Kako pobeliti zobe?

Vsekakor ni vredno pretiravati s samim beljenjem zob. Kako pobeliti zobe, beli zobje – s tem se ukvarja estetsko zobozdravstvo.

Ne samo v preteklosti, danes si še toliko bolj ljudje želijo odgovorov na to, kako pobeliti zobe, imeti lep nasmeh, da bi beli zobje krasili objave na družbenih omrežjih.

Obstaja kar nekaj instant, hitrih rešitev, kako pobeliti zobe. Vendar je potrebno biti pri tem zelo previden. Če se doma ne meša zvarkov in na dom ne naročuje pripomočkov, s katerimi bi prišli do bolj belih zob, potem se je bolj smiselno odločiti, da bi zobe zaupali strokovnjaku.

Kako pobeliti zobe? Končni rezultat, beli zobje in lep nasmeh!

Kdo je primeren kandidat za lep nasmeh?

Estetsko zobozdravstvo lahko poskrbi za tudi že nekoliko rumene zobe, kot tudi tiste, ki so že počrneli. Seveda to ni enkraten dogodek, do konca življenja, ampak je potrebno nekajkrat postopek tudi ponoviti. Barva zob se spreminja tudi zaradi vrste prehranjevanja (čaji, kave…) in morebitnega kajenja, površinsko se lahko zabarvajo obloge na zobeh – le te se lahko do neke mere odstrani s temeljitim ščetkanjem. 

Včasih pride do globljega zabarvanja zaradi prej omenjenega pitja kave, pravih čajev, rdečega vina, kajenja. Sklenina je namreč delno porozna, ob pogostem uživanju te snovi prodrejo skozi in barva zob se spremeni. Če kakšen zob odmre, imenuje se mrtev zob, se le ta tudi spremeni in postane bistveno temnejši. Določena zdravila tudi vplivajo na barvo zob. Ne glede na vse, pa seveda tudi na barvo vpliva zob časa. Z leti zobje postanejo temnejši, sklenina namreč postane tanjša, kopičijo se madeži. Kako pobeliti zobe, ki imajo takšne poškodbe?

Lep nasmeh si je lahko zagotoviti tudi z ustrezno ustno higieno.

Kako pobeliti zobe v 45 minutah?

Beli zobje le v 45 minutah! In brez bolečin in neprijetnega občutka. Preko Doktor 1A, zdravstvene agencije, ki ocenjuje ordinacije na podlagi anketiranih pacientov si zagotovite dostop do brezplačnega posveta, izvedeli boste, kako pobeliti zobe, kakšni so postopki, vse to brez čakalnih dob!
Preverite kako pobeliti zobe pri Doktor 1A

Zato si zagotovite lep nasmeh in na vaših fotografijah bodo odslej le beli zobje in mnogo zavidljivih pogledov.

Agencija Doktor 1A vam bo spremenila življenje!

ŠIROKA PONUDBA

Izbirate lahko med bogato ponudbo zanesljivih in preverjenih slovenskih ter hrvaških ponudnikov zobozdravstvenih storitev.

BREZPLAČEN PREGLED in POPUST

Posebej naj poudarimo še to, da vas čakata BREZPLAČEN prvi pregled ter ekskluziven 20 % popust! Tako vam lahko zagotovimo kar 20 % nižjo ceno, kot bi jo dobili sami, če bi se pri ponudniku naročili direktno.

NEBOLEČ POSEG

Zagotavljamo vam neboleč poseg. 

BON V VREDNOSTI 100€

Želite še več? Po opravljeni storitvi izpolnite anketo o zadovoljstvu pacientov ter si prislužite bon v vrednosti 100 € iz ponudbe Doktor 1A!

Pošljite povpraševanje sedaj!

Pridobite neobvezujočo ponudbo 17 zobozdravnikov.

Implantati omogočijo da se ponovno smejite!

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov.

Pravno obvestilo o piškotkih