[vc_row][vc_column][vc_column_text el_class=”titleBorder”]

Laserska operacija očiju – Pošaljite 1 upit i primite 14 ponuda (HR, SLO i SRB).

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”bigP”]Želite korigirati vašu dioptriju i više nikada ne nositi naočale?

Rješenje je laserska korekcija dioptrije. Vrlo je važno da odaberete očni centar od povjerenja, koji će uspješno obaviti zahvat.

Jeste li znali?

Provjerite zadovoljstvo pacijenata u različitim očnim centrima

Provjerite zadovoljstvo sa uslugom laserske korekcije kod pacijenata, koji su već napravili lasersku operaciju očiju

Usporedite cijene

Postoji čak do 3,3 puta veća razlika u cijeni između različitih očnih centara između najskuplje i najjeftinije metode laserske korekcije vida..

laserska odprava dioptrije

Dogovorite si BESPLATAN PREGLED:

Doktor 1A vam može dogovoriti besplatan cjelovit pregled vaših očiju, gdje će liječnik pregledati stanje vaše dioptrije i stručno Vas savjetovati o izvedbi i metodi zahvata.

Garantiramo 20% nižu cijenu:

Doktor 1A surađuje sa više očnih centara, u kojima Vam garantiramo 20% nižu cijenu koju sami ne biste mogli ostvariti u poliklinici

Mogučnost GARANCIJE na uspješnost operacije:

Očni centri sa kojima surađujemo mogu našim pacijentima dati garanciju na uspješnost zahvata! Sve ovisi o dioptriji i izboru metode.

Darujemo Vam još i  BON od 100 EUR:

Svakom pacijentu koji se operaciju odluči obaviti preko DOKTOR 1A, nakon obavljenog zahvata i ispunjavanja kratke ankete zadovoljstva, darujemo BON u visini  100 EUR!

Pošaljite 1 upit i dobit ćete 14 ponuda (SLO, HR in SRB). Ispunite obrazac koji se nalazi ispod i dobit ćete ponudu za lasersku korekciju dioptrije u raznim očnim centrima na jednom mjestu! Od svih ponuda odaberite onu koja je za Vas najbolja![/vc_column_text][vc_tta_tour style=”outline” shape=”round” color=”white” tab_position=”right” active_section=”1″ no_fill_content_area=”true”][vc_tta_section tab_id=”d1aloo1″][contact-form-7 404 "Not Found"][/vc_tta_section][/vc_tta_tour][vc_toggle title=”Do 3 puta na razliku između cijene za lasersko operaciju očiju!” open=”true” el_id=”1450170824039-0d8c4f21-09e8″]

Kod Doktor 1A smo provjerili cijene između očnih centara i utvrdili da je između najjeftinije operacije (PRK) i najskuplje operacije (RELEX) do 3 puta razlika u cijeni?

[/vc_toggle][vc_toggle title=”Zašto su cijene laserskog skidanja dioptrije toliko različite?” open=”true” el_id=”1450170824055-f66f5fe7-a30e”]- mnogo očih centara ne ulaže puno u kupnju nove opreme, i ne ulaže u oglašavanje i kao rezultat toga, vjerojatno si može priuštiti niže cijene zahvata

– neke metode se međusobno razlikuju već u potrošnom materijalu, te u vrijednost opreme (laser) sa kojim liječnik obavlja laserske operacije na očima. Nove metode zahvata mogu biti skuplje, te kao takve, poskupiti samu izvedbu cijelog postupka korekcije vida, naravno, ne znači uvijek da će baš najskuplja metoda biti najbolje rješenje za Vaš problem.[/vc_toggle][vc_separator][/vc_column][/vc_row]