[vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_wp_custommenu nav_menu=”40″ title=”Ponudba”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”3121″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Ortodont Ljubljana. Besedna zveza ortodont Ljubljana je zveza, ki jo ljudje pogosto vtipkamo v google iskalnik. Kako tudi ne, saj je ortodontija najbolj naravna in učinkovita pot do poravnanih, lepih in zdravih zob ter nasmeha, kakršnega si želite. V nadaljevanju članka vam zato predstavljamo, kako vse vam lahko pomaga ortodont.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text el_class=”bigP”]

S čim se ukvarja ortodontija?

Dober ortodont Ljubljana se težko najde. Takšen ortodont bo namreč poskrbel, da bodo vaši zobje spet brezhibni. Kaj pa sploh dela ortodont oziroma s čim se ukvarja ortodontija? To je veja v zobozdravstvu, ki z najnovejšimi metodami ureja položaj zob v čeljustih, ukvarja pa se tudi z medčeljustnimi odnosi in vpliva na razvoj obraza. Ponuja nam interdisciplinarne pristope reševanja težav ust in zob.

Specialist ortodont Ljubljana izvaja zdravljenje z različnimi ortodontskimi aparati. Celovita zobozdravstvena oskrba in skrb za ustno zdravje je namreč tista edina prava pot, ki pripelje tudi do zdravja celega telesa. Vrhunski ortodonti s pomočjo najsodobnejših aparatur in odličnih materialov tako ponujajo vrhunske zobozdravstvene usluge in sledijo svetovnim trendom v zobozdravstvu.

Ortodont Ljubljana vas bo najprej naročil na prvi pregled, kjer bo naredil načrt zdravljenja. Idealno postavitev zob bo zagotovil z natančno izdelanimi nosilci, med katerimi bo vpel žični lok, ki s silo deluje na zobe in jih premika v njihov optimalen položaj. Vse to je mogoče zaradi tega, ker je kost, ki obdaja in drži zobe v dlesnih, prožna ter se lahko preoblikuje.

Poznamo različne vrste zobnih aparatov. Tako naj omenimo fiksni ortodontski aparat s kovinskimi ali prozornimi keramičnimi nosilci, potem je tu še nevidni zobni aparat, ne smemo pa pozabiti na lingualni zobni aparat, ki je fiksen in bukalno nameščen. Različne informacije o ceniku ortodonta ali o njegovih storitvah boste izvedeli, ko boste poklicali po telefonu ali jih kontaktirali preko e-pošte ali kakršnega koli drugega načina.

Doktor 1A vam olajša iskanje ustreznega ortodonta!

Iščete primernega ortodonta tudi vi? Obrnite se na našo agencijo Doktor 1A ter nam pošljite svoje povpraševanje. Na osnovi tega vam bomo poslali seznam s kar 17 vrhunskimi ortodonti, ki se nahajajo v Ljubljani ter drugod po Sloveniji, pa tudi na Hrvaškem. Ortodonti, ki vam jih bomo priporočili v Doktor 1A, imajo najboljše ortodontske ordinacije ter ponujajo samo vrhunske ortodontske storitve. Še kako pomembno je tudi dejstvo, da boste lahko vse storitve opravili na enem mestu, in sicer brez dolgih čakalnih dob ter nadležnega prestavljanja terminov. Garancija na zadovoljstvo je zagotovljena!

[/vc_column_text][vc_column_text]

Izpolnite obrazec in prejeli boste 17 neobvezujočih ponudb Doktor 1A zobozdravnikov. 

[/vc_column_text][contact-form-7 404 "Not Found"][vc_column_text]
[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”bigP”]

Kaj pa otroški ortodont Ljubljana?

Vse, kar smo napisali do zdaj, velja tudi za otroškega ortodonta, ki opravlja še posebej pomembne naloge. Poskrbel bo, da bodo zobje vašega otroka zdravi ter estetskega videza. Specialist ortodont pri svojem delu uporablja številne najsodobnejše ortodontske tehnike za zdravljenje takšnih ali drugačnih zobnih nepravilnosti. Seveda pa je pri tem potrebno upoštevati tudi dejstvo, da so otroci še v fazi intenzivne rasti in razvoja. Vse to pomeni, da je tudi intenziteta razvoja čeljusti in zob pri naših najmlajših bistveno večja kot pri odraslih.

S tem, da bo otrok obiskal specialista, bo lahko ortodont Ljubljana z minimalnimi posegi dosegel, da se korigirajo rast zob in medsebojni čeljustni odnosi. Med različnimi zobnimi aparati bo zobni zdravnik izbral prav tistega, ki bo dal najboljše rezultate.

Ortodont Ljubljana – zakaj ga ljudje največkrat obiščejo?

Pri ortodontskih boleznih ne gre za bolezen zob, temveč za določene težave, ki se kažejo v obliki zob ali v njihovem delovanju. Razlogi, zakaj ljudje obiščejo ortodonta, so zelo različni. Pa naj jih naštejemo nekaj:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text el_class=”bigP”]

zobozdravnik_

Zakaj ortodont Ljubljana?

Različnih razlogov, zakaj se odločiti za ortodontsko zdravljenje v Ljubljani, je zelo veliko.

Če želite tudi vi, da bodo vaši zobje estetsko dovršeni in v optimalnem položaju, če želite imeti poravnane tudi čeljusti, potem je skrajni čas, da zaupate storitvam, ki jih bo opravil ortodont Ljubljana. Le-ta bo poskrbel, da bodo vaši zobje spet popolni in pravilno poravnani, saj bo poiskal pravo rešitev in potek zdravljenja.

Zakaj Doktor 1A?

Doktor 1A je prva zdravstvena agencija, ki ocenjuje zadovoljstvo svojih pacientov. Agencija deluje na osnovi zanesljivih virov ter priporoča izključno izbrane zdravnike ter ustanove. Le-ti morajo ustrezati najstrožjim kriterijem, ki jih postavlja omenjena agencija. Doktor 1A pacientu pomaga, da zase najde najboljšo samoplačniško zdravstveno storitev. Tako mu predstavi primerjalno tabelo kar 17 vrhunskih ponudnikov skupaj z njihovimi cenami. Kot zanimivost naj povemo, da lahko izbirate med slovenskimi in hrvaškimi specialisti.

Specialisti, s katerimi sodelujemo v agenciji Doktor 1A si bodo za vas vzeli čas, opravili podroben pregled ter se na osnovi tega odločili, kakšno zdravljenje bo najbolj primerno za vas.

Ne odlašajte, svojo ponudbo oddajte še danes! Želimo vam lepe zobe in čudovit nasmeh!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]