[vc_row][vc_column][vc_column_text el_class=”titleBorder”]

POLETJE BREZ OČAL z LASERSKO OPERACIJO OČI

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”bigP”]

Si želite za vedno odstraniti dioptrijo in nikoli več nositi očala?

Rešitev je laserska odprava dioptrije. Pomembno je, da izberete zaupanja vreden očesni center, ki bo uspešno opravil operacijo.

Ali ste vedeli?

  • Laserska operacija oči je neboleč poseg in traja le nekaj sekund
  • Cene laserske operacije oči na voljo že od 537 EUR

Primerjajte zadovoljstvo pacientov različnih očesnih centrov
Preverite, če so bili pacienti, kateri so že odšli na lasersko operacijo oči, zadovoljni s storitvijo.

Primerjajte cene
Obstajajo kar do 3,3-kratne razlike v ceni laserskih operacij dioptrije med različnimi očesnimi centri in med najdražjo ter najcenejšo metodo.

laserska odprava dioptrije

Zagotovite si BREZPLAČEN PREGLED:

Doktor 1A vam lahko zagotovi brezplačen celosten pregled vaših oči, na katerem vam bo zdravnik podrobno pregledal vašo dioptrijo in strokovno svetoval o načinu morebitnega laserskega posega in metodi laserskega posega.

Vrnemo 50 EUR:

Vsem pacientom, ki se za operacijo odločijo preko Doktor 1A in po opravljenem posegu odgovorijo na kratko anketo zadovoljstva, vrnemo 50 EUR!

Izpolnite spodnji obrazec in prejmite neobvezujoče ponudbe za lasersko odpravo dioptrije pri 14 očesnih centrih (Slo, Hr, Srb). Od teh ponudb izberite vam najboljšo![/vc_column_text][vc_tta_tour style=”outline” shape=”round” color=”white” tab_position=”right” active_section=”1″ no_fill_content_area=”true”][vc_tta_section tab_id=”d1aloo1″][contact-form-7 404 "Not Found"][/vc_tta_section][/vc_tta_tour][vc_toggle title=”Do 3 kratne razlike med cenami za lasersko operacijo oči!” open=”true” el_id=”1450170824039-0d8c4f21-09e8″]

Pri Doktor 1A smo preverjali cene med ponudniki za lasersko odpravo očesne dioptrije in ugotovili, da je med najcenejšo operacijo (PRK) in najdražjo operacijo (Relex),  kar 3 kratna razlika v ceni?

[/vc_toggle][vc_toggle title=”Zakaj so cene laserske odprave dioptrije tako različne?” open=”true” el_id=”1450170824055-f66f5fe7-a30e”]- veliko očesnih centrov ne vlaga veliko v nakup nove opreme, ter ne investira v oglaševanje in si posledično verjetno zato lahko privoščijo nižje cene operacij

– nekatere metode operacije se med sabo razlikujejo že v potrošnemu materialu, ter v vrednosti opreme (laserja) s katerim doktor opravi lasersko operirajo oči. Novejši laserji so lahko dražji in zato posledično tudi operacija stane več, kar pa še ne pomeni boljše oz. kvalitnejše operacije.[/vc_toggle][vc_separator][/vc_column][/vc_row]