fbpx

ZOBOZDRAVNIKI Doktor 1A

[vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_wp_custommenu nav_menu=”40″ title=”PONUDBA”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text el_class=”titleBorder”]

NAŠI ZOBOZDRAVNIKI, ZOBOZDRAVNIK

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”bigP”]

Zobozdravnik je zdravnik za bolezni zob in ust, pogovorni izraz za zobozdravnika je zobar, slabšalno pa je zobozdravnik – zoboder (SSKJ). V preteklosti so bili zobozdravniki res znani po tem, da so v veliki meri poškodovane, obolele zobe izdrli.

Danes vemo, da temu ni tako, da se v največji meri zobozdravniki, če je le mogoče odločajo za zdravljenje zoba, saj je povprečna cena takšnega zdravljenja lahko tudi trikrat cenejša, kot je na primer vgradnja implantanta. Vedno več ljudi se odloča, da bo vzelo zdravje svojih zob v svoje roke. Poraja se vprašanje – kje začeti, kje najti najprimernejšega zobozdravnika, ki bo postal tudi osebni zaupnik in stkal posebno vez s pacientom.

Zobozdravnik nam bo tudi pojasnil, da je stanje zob, ustne votline zelo pomembno za celotno zdravje organizma – srca, ožilja, ledvic, sklepov, imunskega sistema. Zobozdravniki Doktor 1A svetujejo, da pravilno, redno in natančno skrbimo za ustno higieno. Zobozdravnik nam bo svetoval o pravilni izbiri zobne ščetke, zobne paste, pravilni izbiri zobne nitke, ki nam pomaga pri čiščenju nevidnih medzobnih oblog. Na samo zdravje zob in ustne votline vpliva tudi ustrezna prehrana, delno je pogojeno zdravje zob na podlagi genetike, še navajajo zobozdravniki.

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”bigP”]

Zobozdravniki Doktor 1A priporočajo, da vsaj enkrat letno obiščemo izbranega zobozdravnika. Zobozdravnik ob takem rednem pregledu preveri stanje zob, ustne votline in opazi morebitne spremembe. Zobozdravniki Doktor 1A se vam bodo pomagali soočiti z vsemi težavami, skupaj boste poiskali rešitev in v najkrajšem možnem času boste prišli do najlepšega nasmeha, ki ste si ga zmeraj želeli.

Želite urediti zobe za vedno? Brez bolečin, ugodno in popolnoma varno?
Zobozdravniki Doktor 1A imajo izjemen posluh tudi za tiste, ki jih je neizmerno strah obiska ordinacije.

Izpolnite spodnji obrazec in poslali vam bomo primerjalno tabelo z zobozdravniki, zobozdravnik Hrvaška, njihove cene in rezultate o zadovoljstvu pacientov po zobozdravstvenem posegu (zobozdravnik Slovenija in zobozdravnik Hrvaška).

Pridobite preverjene ponudbe za zobne implantate, zobne mostičke, prevleke, proteze, zobne aparate ali celotno ureditev zobovja.

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”bigP”]

Izpolnite obrazec in prejeli boste 17 neobvezujočih ponudb Doktor 1A zobozdravnikov. 

[/vc_column_text][vc_separator color=”white”]

Ime in priimek (obvezno)

Elektronski naslov (obvezno)

Telefonska številka

Vaše sporočilo

Strinjam se s splošnimi pogoji. (označite okence)

[vc_single_image image=”6410″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”” padding=”-200″][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1468″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1446059978813{padding-top: -100px !important;}”][vc_column_text el_class=”bigP”]

PRIMERJAVE CEN

V naši raziskavi smo odkrili kar 2,8-kratne razlike v ceni zobozdravstvenih storitev! (zobozdravnik Slovenija in zobozdravnik Hrvaška)!

KAKO TO, DA SO CENE ZOBOZDRAVSTVENIH USLUG LAHKO TAKO RAZLIČNE?

Doktor 1A predvideva, da:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=””][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text el_class=”bigP”]

OCENJEVANJE ZADOVOLJSTVA:

Doktor 1A ocenjuje zadovoljstvo pacientov, ki so opravili zobozdravstveno storitev pri določenih zobozdravnikih (ordinacijah).


Beležimo statistiko zadovoljstva pacientov z opravljenimi zobozdravstvenimi storitvami pri različnih ordinacijah. Poleg tega primerjamo tudi cene storitev med različnimi ordinacijami (zobozdravnik Hrvaška in Slovenija).

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”bigP”]

GARANTIRAMO POSEG BREZ BOLEČIN:

Zobozdravniki Doktor 1A vam lahko garantirajo, da bo poseg opravljen strokovno in brez bolečin. Na določene materiale se ponuja doživljenjska garancija!

Zobozdravniki Doktor 1A so vam na voljo na spodnji povezavi (zobozdravnik in zobozdravnik Hrvaška).[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1469″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text el_class=”bigP”]

Zakaj zobozdravniki Doktor 1A?

Zobozdravniki Doktor 1A (tudi zobozdravnik Hrvaška) smo zavezani poslanstvu, da ljudem čim hitreje pomagamo do najboljše zobozdravstvene storitve, in sicer tako, da na podlagi skrbno pripravljenih anket ocenjujemo zadovoljstvo strank, ki so opravile storitev pri naših ponudnikih. Prav tako se trudimo, da imamo v svoji ponudbi zobozdravnike z ugodnimi cenami, ki seveda nikakor ne vplivajo na kakovost njihovih storitev. Tako vam lahko zagotovimo kar 20 % nižjo ceno, kot bi jo dobili sami, če bi se na ponudnika obrnili direktno. Garancija na zadovoljstvo je tako brez dvoma zagotovljena!

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”bigP”]

Brezplačen pregled:

Pri zobozdravnikih Doktor 1A vam lahko zagotovimo brezplačen celosten pregled pri preverjenih specialistih, na katerem vam bo zobozdravnik podrobno pregledal vaše zobovje in strokovno svetoval o načinu posega in metodi.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”6411″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text el_class=”bigP”]

Garantiramo do 20 % nižjo ceno

Doktor 1A sodeluje z več zobozdravniki in ordinacijami (zobozdravnik Slovenija in zobozdravnik Hrvaška), pri katerih vam lahko zagotovimo 20 % nižjo ceno, kot bi jo dobili sami direktno pri njih!

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”bigP”]

Podarimo bon v višini 100 €

Pacientom, ki se za poseg odločijo preko Doktor 1A  in po opravljenem zobozdravstvenem posegu ali zdravljenju odgovorijo na anketo zadovoljstva, podarimo BON v višini 100 €!

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”bigP”]

Zobozdravnik Slovenija ali zobozdravnik Hrvaška?

Zobozdravstveni turizem je v preteklosti precej cvetel. Pacienti so se (in se še vedno) odločajo na podlagi primerjav cen, strokovnosti in seveda bližine zobozdravnikov.
Nemalokrat se je izkazalo, da kar se sveti, ni nujno zlato. Izkušnje Doktor 1A kažejo, da pacienti v večini primerov pogledajo končni znesek na predračunu, niso pa seznanjeni z vgrajenimi materiali, ali gre morda to le za delni poseg, so vsi nadaljnji obiski in pregledi že všteti v ceno, kako dolgo bo trajalo zdravljenje. Zobozdravnik Hrvaška je lahko odlična izbira, če je izbrana ordinacija blizu našega doma, v kolikor pride do zapletov, da nam lahko kaj najhitreje pomagajo in sanirajo težave, ki so se morebiti pojavile po posegu. Zobozdravnik Hrvaška je z leti postala priljubljena destinacija, saj je mogoče za nekatere storitve pridobiti delno povračilo zneska, ki smo ga plačali.

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”bigP”]

Zobozdravnik Hrvaška (zobozdravniki Doktor 1A) – prednosti in slabosti na kratko:

+ nižje cene
+ strokovnost
+ oseben pristop k pacientu
+ možno delno povračilo stroškov preko ZZZS…


– večkratni obiski in več stroškov s potjo
– jezikovne bariere
– v primeru komplikacij je najboljše, da se obrnemo na zobozdravnika, ki nam je opravil poseg…

[/vc_column_text][vc_single_image image=”6412″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text el_class=”bigP”]

Zobozdravniki Doktor 1A imajo vse, kar bi si želeli. Pomagali vam bomo pri izbiri najboljšega – zobozdravnik Slovenija in zobozdravnik Hrvaška!

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”bigP”]

Zobozdravniki Doktor 1A – prava pot do ustreznega skrbnika vaših zob!

Naj še enkrat poudarimo vse prednosti, ki vam jih omogoča agencija Doktor 1A (zobozdravnik in zobozdravnik Hrvaška).

Pošljite svoje povpraševanje zdaj!

Izpolnite obrazec in prejeli boste 17 neobvezujočih ponudb Doktor 1A zobozdravnikov.

[/vc_column_text]

Ime in priimek (obvezno)

Elektronski naslov (obvezno)

Telefonska številka

Vaše sporočilo

Strinjam se s splošnimi pogoji. (označite okence)

[/vc_column][/vc_row]