[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Pripelji 3 prijatelje in dobiš BREZPLAČNO lasersko odpravo dioptrije
Brez drobnega tiska. Za oba očesa!

[/vc_column_text][vc_column_text]Kaj je potrebno storiti?

1. V spodnji obrazec vpišite vaše podatke, da vas zabeležimo, da ste vi posredovali kontakte prijateljev. Tako bo operacija pripadala vam.
2. Vpišite zaenkrat vsaj tri mobilne številke vaših prijateljev, znancev, sodelavcev v spodnje obrazce, ki imajo dioptrijo.

Zakaj naj vpišem samo tri kontakte?
Nekje je potrebno začeti. Za začetek bo dovolj tri, potem pa brez skrbi, še vas bomo kontaktirali in poiskali nove kontakte. Če bo to ovira, da boste z lahkoto prišli do brezplačne operacije.

Kaj bomo naredili z vašimi kontakti?
Preklicali bomo kontakte, ki ste nam jih posredovali. TUDI njim bomo predstavili možnost brezplačne operacije dioptrije. Zato bodo tega sigurno veseli.

Naj najprej sam pokličem prijatelje in jih vprašam, če so zainteresirani za lasersko operacijo oči?
V praksi se je izkazalo, da je to slabša možnost, saj se verjetno ne spoznate zelo detajlno na laserske operacije oči. Predlagam, da to prepustite nam. Mi bomo dobro opravili to delo namesto vas. Poleg tega bo vsak vaš kontakt, ki nam ga boste posredovali, zelo vesel, da bo imel tudi on možnost brezplačne operacije.

Kdaj sem upravičen do brezplačne laserske operacije oči?
Na osnovi poslanega obrazca bomo kontakte, ki ste nam jih posredovali vi, vpisali pod vas. To torej pomeni, če boste vi prvi poslali kontakt, se bo to štelo k vam. Torej velja način: kdor prvi pošlje povpraševanje, od tistega je stranka.
Do brezplačne laserske odprave dioptrije ste upravičeni, ko trije vaši kontakti, ki jih posredujete, opravijo katerokoli lasersko operacijo oči.

Časovni limit?
Od dneva, ko izpolnete in pošljete spodnji obrazec, se štejejo tri meseci, v katerim je potrebno pridobite vsaj 3 kontakte, kateri bodo opravili operacijo. Vi lahko operacijo opravite tudi kasneje – v roku enega leta. Pomembno je le, da pridobite kontakte, ki bodo operacijo opravili v 3 mesecih.

Velja operacija za oba očesa?
Da. Kot smo rekli je ta ponudba brez drobnega tiska. Torej v kolikor je potrebno operirati oba očesa ali samo enega, boste dobili v celoti brezplačno operacijo.

Kakšno operacijo prejmem?
Prejeli boste lasersko operacijo, kjer vam bomo odpravili dioptrijo. Na voljo imate PRK metodo. Lahko se seveda odločite tudi za naprednejše metode. Če se odločite npr. za LASIK metodo, je potrebno doplačilo v višini razlike v ceni med PRK in LASIK. Konkretno to pomeni samo 131 EUR/oko doplačila.[/vc_column_text][contact-form-7 404 "Not Found"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]