fbpx

O NAS

O Doktor 1A

Želite očarati z lepim in zdravim nasmehom? Želite imeti popoln vid? Na srečo si dandanes lepe zobe in lasersko odpravo dioptrije lahko privošči vedno več ljudi, saj posegi niso več tako dragi, kot so bili nekoč. A pri izbiri ustreznega zobozdravnika ali okulista je vseeno potrebno biti previden. Številni zdravniki namreč ponujajo različne ugodnosti, zato je zelo zaželeno, da pred končno odločitvijo dobimo nekakšno primerjavo med njimi.
Ob ceni je seveda zelo pomembno tudi to, kako bomo s storitvijo zadovoljni. Poleg tega nas zanimajo še naslednja vprašanja: ali je prvi pregled brezplačen, kakšno tehnologijo ordinacija uporablja, kako stare so naprave in še bi lahko naštevali.
Prednosti Doktor 1A

Imamo odlično novico. Ni vam potrebno izgubljati ne časa ne živcev, saj smo v agenciji Doktor 1A samo za vas že preverili različne zdravnike, tako zobozdravnike kot okuliste. Trg zdravnikov zelo dobro poznamo, saj skrbno preverjamo cene in redno sprašujemo paciente, ki so že opravili posege pri različnih zobozdravnikih in okulistih, kako so bili s storitvijo zadovoljni.

Na osnovi vašega povpraševanja vam bomo tako poslali primerjalno tabelo s cenikom različnih zobozdravnikov in okulistov. Tako boste lahko na enostaven način primerjali cene, poleg tega pa vam bomo posredovali tudi podatke o izmerjenem zadovoljstvu pacientov po opravljenih storitvah.

Doktor 1A vam pomaga pri izbiri odličnega zdravnika. Ne preučujemo le ponudbe ordinacij v Sloveniji, temveč tudi na Hrvaškem in v Srbiji, saj jih le tako lahko primerjamo med seboj. Zelo pozorni smo tudi na akcijske cene ter na drobni tisk. Kot zanimivost naj povemo, da so razlike med posameznimi specialisti ogromne, zato se je resnično potrebno pozanimati pri različnih ponudnikih storitev.

Poslanstvo Doktor 1A
V agenciji smo zavezani poslanstvu, da ljudem čim hitreje pomagamo do najboljše zdravstvene storitve, in sicer tako, da na podlagi skrbno pripravljenih anket ocenjujemo zadovoljstvo strank, ki so opravile storitev pri naših ponudnikih. Prav tako se trudimo, da imamo v svoji ponudbi zobozdravnike in okuliste z ugodnimi cenami, ki seveda nikakor ne vplivajo na kakovost njihovih storitev. Tako vam lahko zagotovimo kar 20 % nižjo ceno, kot bi jo dobili sami, če bi se na ponudnika obrnili direktno. Garancija na zadovoljstvo je tako brez dvoma zagotovljena!

Seznam Doktor 1A

Seznam zajema izbrane zdravnike in zdravstvene ustanove, ki so se s participacijo pri projektu merjenja zadovoljstva pacientov izkazali kot zaupanja vredna ustanova ter ustrezajo kriterijem Doktor 1A. Zdravniki in zdravstvene ustanove se ne morejo uvrstiti na seznam doktorjev, če ne izpolnjujejo kriterijev oz. splošnih pogojev Doktor 1A. Trenutno sodelujemo s 14 očesnimi centri ter 17 zobozdravniki in ortodonti.

Ugodnosti Doktor 1A

Še ena posebna prednost. Doktor 1A vam zagotavlja BREZPLAČEN prvi pregled, kjer vas bo prijazen zobozdravnik pregledal, ter vam strokovno svetoval, katere storitve potrebujete. Za vas si bo vzel dovolj časa ter se dogovoril za termin, ki vam bo najbolj ustrezal. Nato pa bo poskrbel za to, da bo potreben poseg opravljen na najvišjem nivoju, brez bolečin in kar se da hitro.
  • Izbirate lahko med bogato ponudbo slovenskih ter hrvaških ponudnikov zobozdravniških in okulističnih storitev – tako so ocenile stranke, ki so poseg že opravile.
  • Posebej naj poudarimo še to, da vas čakata BREZPLAČEN prvi pregled ter ekskluziven 20 % popust (za zobozdravstvene storitve)! Tako vam lahko zagotovimo kar 20 % nižjo ceno, kot bi jo dobili sami, če bi se pri ponudniku naročili direktno.
  • Zagotavljamo vam NEBOLEČ poseg pri zobozdravstvu.
  • Želite še več? Po opravljeni storitvi izpolnite anketo o zadovoljstvu pacientov ter si prislužite bon v vrednosti 100 € iz ponudbe Doktor 1A!

Vizija Doktor 1A

Postati št. 1 zanesljivi partner pri iskanju in izbiri zdravstvenih storitev v Sloveniji in v Evropi. Doktor 1A se lahko pohvali s tem, da je zdravstvena agencija, ki ocenjuje zadovoljstvo svojih pacientov. Agencija deluje na osnovi zanesljivih virov anket ter priporoča izključno izbrane zobozdravnike, okuliste ter ustanove. Doktor 1A pacientu pomaga, da zase najde optimalno samoplačniško zdravstveno storitev. Še kako pomembno je tudi dejstvo, da boste lahko vse storitve opravili na enem mestu, in sicer brez dolgih čakalnih dob ter nadležnega prestavljanja terminov. Prepričani ste lahko, da bo celotna ekipa poskrbela za vaše prijetno počutje, saj je osebje strokovno in korektno ter mu ni vseeno za vas.
naši zobozdravniki 3

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov.

Pravno obvestilo o piškotkih