fbpx

O NAS

O Doktor 1A

Želite očarati z lepim in zdravim nasmehom? Želite imeti popoln vid? Na srečo si dandanes lepe zobe in odpravo dioptrije lahko privošči vedno več ljudi, saj posegi niso več tako dragi, kot so bili nekoč.
A pri izbiri ustreznega zobozdravnika ali okulista je vseeno potrebno biti previden. Številni zdravniki namreč ponujajo različne cenovne ugodnosti, zato je zelo zaželeno, da pred končno odločitvijo dobimo nekakšno primerjavo med njimi.

Ob ceni je seveda zelo pomembno tudi to, kako bomo s storitvijo zadovoljni. Poleg tega nas zanimajo še naslednja vprašanja: ali je prvi pregled brezplačen, kakšno tehnologijo ordinacija uporablja, kako stare so naprave in še bi lahko naštevali.

Prednosti Doktor 1A

Imamo odlično novico. Ni vam potrebno izgubljati ne časa ne živcev, saj smo v agenciji Doktor 1A samo za vas že preverili zobozdravnike in okuliste, s kateri tudi sodelujemo. Trg zdravnikov zelo dobro poznamo, saj skrbno preverjamo cene in redno sprašujemo paciente, ki so že opravili posege pri zobozdravnikih in okulistih, s kateri sodelujemo, kako so bili s storitvijo zadovoljni.

Na osnovi vašega povpraševanja vam bomo tako poslali primerjalno tabelo, kjer boste lahko primerjali cene, objavljene na spletnih straneh ponudnikov, in sicer 11 zobozdravnikov in 14 oftalmologov. Tako boste lahko na enostaven način primerjali cene. Poleg tega pa vam bomo posredovali tudi podatke o izmerjenem zadovoljstvu pacientov po opravljenih storitvah pri ponudnikih, s katerimi tudi sodelujemo (11 zobozdravnikov in ortodontov, ter tremi očesnimi centri-oftalmologi v tujini).

Doktor 1A vam pomaga pri izbiri zdravnika tudi glede tega, koliko kaj stane pri posameznem ponudniku. Ne proučujemo le cenovne ponudbe ordinacij v Sloveniji, temveč tudi na Hrvaškem in v Srbiji, saj jih le tako lahko primerjamo med seboj. Zelo pozorni smo tudi na akcijske cene ter na drobni tisk. Kot zanimivost naj povemo, da so razlike med posameznimi specialisti ogromne, zato se je resnično potrebno pozanimati pri različnih ponudnikih storitev.

Poslanstvo Doktor 1A

V agenciji smo zavezani poslanstvu, da ljudem čim hitreje pomagamo do najboljše zdravstvene storitve, in sicer tako, da na podlagi skrbno pripravljenih anket ocenjujemo zadovoljstvo strank, ki so opravile storitev pri ponudnikih s katerimi tudi sodelujemo  (11 zobozdravnikov in ortodontov, ter tri očesne klinike v tujini). Prav tako se trudimo, da imamo v svoji ponudbi zobozdravnike in oftalmologe z ugodnimi cenami, ki seveda nikakor ne vplivajo na kakovost njihovih storitev. Pri ponudnikih, s katerimi sodelujemo, vam lahko zagotovimo dodatne popuste, kot bi jo dobili sami, če bi se na ponudnika obrnili direktno  (pri 11 zobozdravnikih in ortodontih, ter tremi očesnimi centri-oftalmologi v tujini), kjer vam lahko zagotovimo dodatne popuste. Garancija na zadovoljstvo je tako brez dvoma zagotovljena!

Seznam Doktor 1A

Seznam zajema zobozdravnike in oftalmologe, s katerimi sodelujemo, ki so se s participacijo pri projektu merjenja zadovoljstva pacientov izkazali kot zaupanja vredna ustanova ter ustrezajo kriterijem Doktor 1A.

Trenutno primerjamo cene med 14 očesnimi centri ter 11 zobozdravniki in ortodonti. Zadovoljstvo pa merimo pri 3 očesnih centrih in 11 zobozdravnikih in ortodontih.

Ugodnosti Doktor 1A

Še ena posebna prednost. Doktor 1A vam zagotavlja brezplačen prvi pregled za zobozdravstvene storitve, kjer vas bo prijazen zobozdravnik pregledal, ter vam strokovno svetoval, katere storitve potrebujete. Za vas si bo vzel dovolj časa ter se dogovorili za termin, ki vam bo najbolj ustrezal. Nato pa bo poskrbel za to, da bo potreben poseg opravljen na najvišjem nivoju, brez bolečin in kar se da hitro.

  • Posebej naj poudarimo še to, da vas čakata BREZPLAČEN prvi pregled ter ekskluziven do 20 % popust (za zobozdravstvene storitve)! Tako vam lahko zagotovimo kar do 20 % nižjo ceno, kot bi jo dobili sami, če bi se pri ponudniku naročili direktno. To vam lahko ponudimo le pri izbranih zobozdravnikih, s katerimi tudi sodelujemo.
  • Zagotavljamo vam NEBOLEČ poseg pri zobozdravstvu.
  • Želite še več? Po opravljeni storitvi izpolnite anketo o zadovoljstvu pacientov ter si prislužite bon v vrednosti 100 € iz ponudbe Doktor 1A! Bon velja le v primeru, če se naročite preko nas in poseg opravite pri ponudnikih, s katerimi tudi sodelujemo (11 zobozdravnikov in trije oftalmologi).

Vizija Doktor 1A

Postati prvi zanesljivi partner pri iskanju in izbiri zdravstvenih storitev v Sloveniji in v Evropi. Doktor 1A se lahko pohvali s tem, da ocenjuje zadovoljstvo svojih pacientov pri ponudnikih, s katerimi tudi sodeluje.

Agencija deluje na osnovi zanesljivih virov anket ter priporoča izključno izbrane zobozdravnike, okuliste s katerimi sodeluje  (11 zobozdravnikov in ortodontov, ter tremi očesnimi centri-oftalmologi). Doktor 1A pacientu pomaga, da zase najde optimalno samoplačniško zdravstveno storitev.

Še kako pomembno je tudi dejstvo, da boste lahko vse storitve opravili na enem mestu, in sicer brez dolgih čakalnih dob ter nadležnega prestavljanja terminov. Prepričani ste lahko, da bo celotna ekipa poskrbela za vaše prijetno počutje, saj je osebje strokovno in korektno ter mu ni vseeno za vas.

naši zobozdravniki 3