fbpx

Znotrajočesne leče

Znotrajočesne leče

Izpolnite spodnji obrazec in preverite rezultate o zadovoljstvu pacientov po operaciji ter cenovno primerjavo med 14 očesnimi centri (SLO, HR, SRB). Pridobite preverjene ponudbe očesnih centrov za lasersko odpravo dioptrije.
Doktor 1A ocenjuje zadovoljstvo pacientov, med nekaterimi očesnimi centri (klinikami). Zadovoljstvo pacientov se ocenjuje med pacienti, ki so se odločili za lasersko odpravo dioptrije na podlagi ponudbe, ki jim jo je posredoval Doktor 1A. Beležimo statistiko zadovoljstva pacientov in cenovne ponudbe med ponudniki na trgu.

Zagotovite si BREZPLAČEN PREGLED

Doktor 1A vam lahko zagotovi brezplačen celosten pregled vaših oči, na katerem vam bo zdravnik podrobno pregledal vašo dioptrijo in strokovno svetoval o načinu morebitnega laserskega posega in metodi laserskega posega. Brezplačen pregled vam pripada v primeru, da se odločite za operacijo.

Vsem pacientom, ki se za operacijo odločijo preko Doktor 1A in po opravljenem posegu odgovorijo na kratko anketo zadovoljstva, podarimo bon za 100 EUR, ki ga lahko koristite za storitve Doktor 1A! Vsem pacientom, ki se za operacijo odločijo preko Doktor 1A in po opravljenem posegu odgovorijo na kratko anketo zadovoljstva, vrnemo bon za 100 EUR, ki ga lahko koristite za storitve Doktor 1A!
Pošljite povpraševanje sedaj!
Pridobite neobvezujočo ponudbo 9 očesnih centrov.

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov.

Pravno obvestilo o piškotkih