[vc_row][vc_column][vc_tta_tabs][vc_tta_section title=”Danica” tab_id=”1466756086540-0d7385d9-d100″][vc_column_text]

DANICA KAVČIČDANICA

Kraj: Vrhnika
Ste bili zadovoljni? DA
Bi priporočali? DA

 

IZKUŠNJA PO LASERSKI OPERACIJI OČI

Naj povem, da sem 30 let nosila očala in leče. Moja dioptrija je bila -5,75, se pravi nisem videla nič…

Ko sem dobila virus, so mi prepovedali še nošnjo leč in bila sem obsojena na očala, plus tega sem imela poškodovano roženico…Vid ne z očali , ne z lečami ni bil nikoli zelo dober….Plus tega so očala pri tej dioptriji zelo drag strošek, saj je potrebno plačati tanjšanje leč, da so nosljiva….

Preko Doktor 1A, sem prišla v stik z Optical Express, že na prvem pregledu so bili zelo prijazni…, strokovni in resnično sem zadovoljna z njimi.

Kmalu sem dobila datum operacije in moram priznati, da sem bila skeptična in tudi malo prestrašena, dvom, da mogoče operacija nebi uspela, se mi je zažiral. Doktor Grgič me je seveda pomiril. V desetih ali petnajstih minutah je bilo vsega konec in takoj sem videla! Ne vem, če si lahko predstavljate ta občutek. Jasz sem bila in sem še presrečna, vsak dan še zmeraj iščem zjutraj očala, ter ne morem verjeti, da vidim.. Na dveh kontrolah sem že bila in vidim bolje kot kdajkoli v življenju. Neprecenljiv občutek, ki ga razumejo lahko samo tisti, ki so to doživeli. Hvala Doktor 1a in Optical Express, spremenili in polepšali ste mi življenje!

 

Lep pozdrav, Danica Kavčič[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Dragica” tab_id=”1466756086541-fb3e4983-ec9a”][vc_column_text]

Ime: DRAGICAdragica gomboc
Priimek: GOMBOC
Kraj:  MAČKOVCI
Ste bili zadovoljni? DA
Bi priporočali? DA

IZKUŠNJA PO LASERSKI OPERACIJI OČI

Dne 22.12.2015 sem se odpravila na pregled na Kliniko Knezovič v Zagreb. Po natančnem pregledu mi je dr.Knezovič razložil kako poteka operacija. Glede na mojo starost (stara sem namreč 55 let) mi je svetoval, za vstavitev leč, kajti pri moji starosti se bo z leti začela siva mrena in seveda se bo vid spet slabšal. Pokazal mi je tudi, kako bom videla , ko mi odpravi dioptrijo z laserjem, in kakšen vid je po vstavitvi leč. Seveda razlika je bila velika in ena prednost leč je ta, da je vid dokončen. To pomeni da bom do konca svojega življenja videla brez očal.

 

Odločila sem se za leče. Na operacijski poseg sem bila naročena 12.02.2016 ob 11,30 uri. Prišla sem seveda malo prej in takoj, ko sem vstopila v čakalnico, mi je zdravnik še enkrat razložil kako poteka poseg. Moram povedati da so na tej kliniki zelo prijazni. Predpriprava in operacijski poseg je tajal eno uro in pol. To pa samo zaradi predpriprave, kajti  morajo se razširiti zenice. Jaz pa imam temne oči in se zenice širijo bolj počasi. Sam op. poseg na eni oki traja dobrih 15 minut. Operacijski poseg pa ni boleč.

 

Po končanem posegu sem dobila zaščito na oči in po treh urah sem lahko zaščito tudi odstranila. Moram povedati, da že ko sem zaščito odstranila sem opazila, da dosti boljše vidim.
Naslednji dan sem imela kontrolo. Zdravnik je bil zelo zadovoljen in mi je dal dvojne kapljice za oči. Dobila sem navodila, kako se moram obnašati, da naj vsaj en teden ne obremenjujem oči če ni potrebe. To pomeni, malo manj gledati tv , če je mogoče se izogibati računalniku in obvezna zaščita s sončnimi očali.

 

Svetoval mi je en teden bolniškega staleža. Jaz pa imam tako delo, da žal bolniškega staleža nisem imela. Imam terensko delo. Vsak dan vozim avto. Moram povedati, da me je prvi teden vozil mož, naslednji teden pa sem že sama vozila.

 

Po enem mesecu sem imela drugo kontrolo. Zdravnik je bil navdušen in mi je povedal, da kontrole niso več potrebne, razen če bi seveda imela kakšne težave.

 

Jaz vidim brez očal, jaz berem brez očal, skratka presrečna sem.

 

Zato svetujem vsakemu , kateri se ne more odločiti za laser, naj ne okleva, naj se čim prej odloči. Jaz šele sedaj vidim, kaj pomeni VIDETI BREZ OČAL.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Branka” tab_id=”1466757228404-002ce9d6-7e58″][vc_column_text] 

BRANKA HUNJEK

Kraj: Ljubljanabranka hunjek
Ste bili zadovoljni? DA
Bi priporočali? DA

IZKUŠNJA PO LASERSKI OPERACIJI OČI

Po večletnih problemih z dioptrijo sem na internetu našla Doktor 1A iz Trebnja. V enem tednu so mi uredili termin za pregled v Kliniki Knezović v Zagrebu, kjer so nas zelo prijazno sprejeli in isti dan sva bila oba z možem lasersko operirana. Danes, šest tednov po tem se oba počutiva čudovito, vsa očala smo po desetih letih odvrgli v smeti. Vsem prijateljem in znancem priporočamo Doktor 1A ter Kliniko Knezović, ker smo zelo zadovoljni z njihovimi storitvami, prijaznostjo in ceno. 

LP Branka Hunjek[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Maja” tab_id=”1466757438261-3ffb0e32-b790″][vc_column_text]

Ime: Maja 

Priimek: Lamovšek

Kraj: Podbočje

Ste bili zadovoljni? DA

Bi priporočali? DA

 

IZKUŠNJA PO LASERSKI OPERACIJI OČI:

O laserski operaciji oči sem razmišljala že več let in sem bila pred nekaj leti tudi že na prvem pregledu, ampak se nato nisem odločila za poseg, saj sem rekla, da bi rada preverila še druge ponudnike in se še bolj podrobno pozanimala o vseh metodah in opcijah operacije pri različnih ponudnikih. Doktor 1A mi je tako poslal natančno razpredelnico vseh najboljših ponudnikov in že po razpredelnici sem lahko preverila več različnih ponudb in tudi cene. Poleg tega mi je preko posredovanja Doktorja A1 pripadala cena pregleda, ki ti ga po operaciji povrnejo nazaj in še oni sami so se dogovorili za pregled in datum pri ponudniku. Pregled je trajal približno 1 uro in všeč mi je bilo, ker se doktor res popolnoma posveti vsakemu pacientu in odgovori na vsa vprašanja. Prav tako ti natančno izmerijo tvojo dioptrijo in ti svetujejo pri metodah oz. zakaj so nekatere primerne za tvojo metode in zakaj druge ne. Operacija je potekala zelo hitro, sama se niti nisem zavedala od trenutka ko sem prišla v operacijsko sobo pa do trenutka ko je bilo že končano. Operacija ni bila boleča, je bilo pa prvih 6 ur po operaciji kar malo mučnih zaradi rezanja in špikanja v očesih. Zaradi tega priporočam, da je bolje, da se operacija opravi v pozno popoldanskem času ali zvečer, da lahko potem zaspiš in ne občutiš nelagodnega občutka v očeh. Sama sem jo imela opoldne in že naslednji dan pred 1. pregledom sem videla 100%. Po operaciji dobiš več različnih kapljic, ki ti blažijo oko in umetne solze, ki preprečujejo suhost oči in neprijeten občutek v očeh. Moj največji strah je premagan in hkrati je moja največja želja uresničena – presrečna sem, da spet vidim in to brez čedalje bolj motečih leč in očal. Najboljša naložba v življenju in če bi lahko, bi se že veliko prej odločila za ta čudežni poseg, ki mi je polepšal življenje z 100% vidom.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Gašper” tab_id=”1466757619874-6215de36-4538″][vc_column_text]

Ime: Gašper
Priimek: Mrvar
Kraj: Žužemberk
Ste bili zadovoljni? DA
Bi priporočali? DA

 

IZKUŠNJA PO LASERSKI OPERACIJI OČI:

Opišite vašo izkušnjo: Doktor 1a mi je pomagal, da sem našel pravo kliniko. Pregled je potekal strokovno in razložili so mi vse, kar moram vedeti pred operacijo. Predstavili so mi vse različne metode za poseg za katere se lahko odločim. Po operaciji sem zelo zadovoljen.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Matija” tab_id=”1466758496320-ab33651e-7e29″][vc_column_text]

Ime: Matija
Priimek: Ščuka
Kraj: Štanjel
Ste bili zadovoljni? DA
Bi priporočali? DA

IZKUŠNJA PO LASERSKI OPERACIJI OČI:

Vse je potekalo zelo tekoče, pridobil sem jasne informacije glede poteka operacije. Samo metodo sem si dejansko izbral že pred pregledom, tako da je bil pregled samo potrditev ali lahko operacijo z izbrano metodo Pallikaris izvedem.

Na pregledu, ki je bil 1 mesec po operaciji je bilo ugotovljeno, da imam 100% vid, tako da je zadovoljstvo z operacijo in končnim rezultatom samoumevno.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Nina” tab_id=”1466758518613-f153d6c4-961a”][vc_column_text]

Ime: Nina
Priimek: Mlinar
Kraj: Ljubljana
Ste bili zadovoljni? DA
Bi priporočali? DA

 

IZKUŠNJA PO LASERSKI OPERACIJI OČI:

Zelo sem zadovoljna tako z Doktor 1A, kot z kliniko Knezović Vision Group.  Vse kar me je zanimalo, sem izvedela ze pri prvem kontaktu z gospo iz Doktor1A, vse podrobnosti pa tudi ob samem pregledu in operaciji. Tudi gospoda Knezević, bi rada pohvalila za zelo profesionalen in prijazen pristop. Natančno je razložil vsak postopek tako, da sem resnično brez vsakega dvoma in strahu stopila v operativno sobo. Sedaj je mimo skoraj 2 meseca in sem odlično! Vidim bolje kot prej z očali! Zelo sem zadovoljna z odločitvijo in operacijo priporočam tudi ostalim![/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row]