LASERSKA OPERACIJA OČI

BREZPLAČEN PREGLED
Garantiramo 20% nižjo ceno
Podarimo še BON za 100 EUR

Oddajte 1 povpraševanje in si pridobite 14 ponudb (SLO, HR in SRB). Izpolnite spodnji obrazec in prejmite ponudbe za lasersko odpravo dioptrije pri različnih očesnih centrih na enem mestu! Od teh ponudb izberite vam najboljšo!

Kako si lahko zagotovim BREZPLAČNI PREGLED?
Doktor 1A vam lahko zagotovi brezplačen celosten pregled vaših oči (v primeru posega), na katerem vam bo zdravnik podrobno pregledal vašo dioptrijo in strokovno svetoval o načinu morebitnega laserskega posega in metodi laserskega posega.

Ali res dobim BON za 100 evrov?
DA! Vsem pacientom, ki se za operacijo odločijo preko Doktor 1A in po opravljenem posegu odgovorijo na kratko anketo zadovoljstva, podarimo BON v višini 100 EUR!

Kdo je primeren kandidat za operacijo?
Pri svojem optiku boste opravili temeljit očesni pregled s katerim boste ugotovili, če je laserska operacija oči primerna za vas. Preko Doktor 1A vam za brezplačen pregled pr okulistu ponujamo tudi popust pri operaciji. Optik bo uporabil napravo, ki se imenuje topograf roženice in s pomočjo katerega bo vaše oči fotografiral in ustvaril elektronski zemljevid vaših oči. Kirurg bo za doseganje najboljših rezultatov ta zemljevid uporabil za načrtovanje vaše operacije.